16.05.2018 г., 20:30 ч.  

Кирил и Методий 

  Поезия » Гражданска
405 0 0

Българският дух се извиси,

достигна той мощ и слава,

от погърчването се спаси,

азбука своя той притежава!

Солунските братя Кирил и Методий

дариха ни светлина преди 12 века,

че голи са без книги всички народи,

че знанието и до днес краси човека.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??