8.10.2008 г., 8:10 ч.

Китарно... 

  Поезия » Любовна
567 0 11

Наивница съм сладко "примитивна",
с частицата от правото на лудост,
като филмова лента промивана,
проявена най-истински в тъмното...
Навявана съм снежна зимна пряспа
и вятър съм с раздрънкана китара,
навяващ ми пак оная шеметна омая,
с крила в преливащ цвят на пеперуда...
Самотен вопъл съм на предана китара,
с избистрян ум и почерк стопляна,
загърната във бялото на връх планински,
в премного чистия му въздух... топъл...



http://bg.dada.net/video/10483480/SPANISH_GUITAR/

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??