11.11.2009 г., 0:39 ч.

Китова песен :) 

  Поезия » Друга
649 0 4

Поредният проект за песен... Още му мъдря рифа, който, както го измислих ми идва на зор, а и текста не знам как ще запомня, щото е един шизо-филологически брътвеж :)) Enjoy след тоя увод:

 

Искам да -> М. Т. Е.

целува -> Ш. М.

Искам да -> М. Т. Е.

Прегърн -> ЕШ. А.

Искам да -> М. Т. И.

Каж -> ЕШ. А.

че много -> Т. М. И.

липсва -> М. Ш.

Искам да -> М. Т. И.

се усмихн -> ЕШ. А

Просто искам да -> М. Т. Е.

вид -> ИШ. Я.

Просто искам да тръгн -> ЕШ. А.

И да дойд -> ЕШ. А.

Може би не -> М. Т. И.

се чака повече:) ИЛИ?:)

Искам да -> С.Е., С.Е.:)

потоп -> ИШ. Я.

във света -> М. Т. И.

В топлината -> Н.И.:)

Да намер -> ИШ. Я.

ключа към -> МЕН. ТЕБ.:)

И да стан -> ЕШ. А.

Част от -> Н.И.:)

Просто искам да с... -> И. ЪМ.

Щастлив -> Ъ. А.

Просто искам да бъд -> ЕШ. А.

Винаги с -> МЕН.ТЕБ.

 

Може би аз те/ти ме?:)

© Ксения Соболева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??