12.12.2019 г., 9:25 ч.

Клепачите трепнаха 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
386 0 0

***
Твърдостта ти ме смути,
дори се скрих...
Недосегаем бряг,
удавницата недоплува.
Езерото бистро, блато е сега.
Воплите парализираха езика ми...
Непозната сетивност порази и изопна всички нерви в тялото. 
Проницателно прикована,
озадачено извърнах очи.
Дръзко изплъзна се самоконтрола.
Клепачите трепнаха...
Силуетът ти отмина,
зад ъгъла попи...

 

©Екатерина Глухова
11. Декември 2019г.

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??