Пресичат се хладни пътеки
и подскачат със смях в полумрака.
Но после бавно утихват
и замрели очакват зората.
В клисурата самотно е нощем,
когато изгаря всяка душа.
В клисурата тихо е вечер,
когато плаща си сваля сънят.
© Марти Драганова Всички права запазени