May 2, 2015, 6:41 PM

Клисура 

  Poetry » Landscape
770 0 0

Пресичат се хладни пътеки

и подскачат със смях в полумрака.

 Но после бавно утихват

и замрели очакват зората.

 

В клисурата самотно е нощем,

когато изгаря всяка душа.

В клисурата тихо е вечер,

когато плаща си сваля сънят.

© Марти Драганова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??