10.09.2022 г., 8:47 ч.  

Книга 6 глава 24 

  Поезия » Философска, Гражданска
242 0 0


                                          -24-

Пърформънсът ни върви с пълна пара напред...
Влакът разтегателен яко се пълни,
а машинистите винаги са нащрек,
нещо от Последният Потоп да не ни го препъне.

Спомняте ли си на Шибил за посещението му при Ванга?
В транс,Българската Велика Пророчица
точно му днешното Време предсказала
и той чрез Нея видял Божественото,Роженско,Общо
Оброчище!

Който иска,може пак да не вярва,
че Светът ни върви към Нова Мутация,
че ни очаква Кардинална Промяна
и Ново Статукво на Страстите.

Това си е негова работа,
ако на влака не ще,да се качва,
а Забързаното Време повишило е Парата,
в облакът на Която Старото Време Угасва...

Задават се Новите Приоритети...
Без Евтино Електричество Старите потъват във Тъмнина,
но краят на Тунела призивно Свети
и на каданс бърз преминават Преходните ни Теглила...

Накрая и ние ще кажем"Свърши се!"
"Трудното мина и остана назад...
Дясното ни Полукълбо отвори се
и ни пренесе в Чудно Приказен Свят!?"

Който иска,да си остане във Старият,
негова си му работа,
но оптимистите чуват вече фанфарите
и позиция си търсят на Старта...

До Финала има още много трудности,
които трябва да се прескачат...
Това бягане е с Препятствия,
а Финалът ни вади от Здрача.

След Него Енергията ще е на Символични Цени!
Космосът ще е отворил Тесните Двери,
а зад тях ще липсват"Мъртвите Стари Химери
на Бездушният Закон."

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??