11.11.2011 г., 18:13 ч.

Книжна обич 

  Поезия » Любовна
520 0 5

 

Моите стихове от тебе са слисани

Книжна си  обич... Нищичко ново!

От бездушие и гробища чак да ти писне!

И аз съм само словесна отрова...

 

На стихове беся домашната манджа.

Със стих разделям преживяната болка.

Стихът е моята нирвана и ганджа.

Със стих да помагам?! Кога и по колко?!

 

Красиво е, Дявол го взел! Купчина емоции

и знаеш, че авторът нещо е дал...

Знаеш, че чувствата нямат промоции...

Аз ли съм Грешникът с книжния идеал?!

 

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??