Ко ши ям
... Ши ядем котоима,
ми куняма, ще гризнем дървото...
Кирил Палачоров
Ех, пак на мен ли бе, Съдба
поднесе кофти диагноза?
С диета, та дори със глад,
ме чака страшната прогноза...
Картофи, морков, чай и грис,
плюс бяло пилешко и риба,
айрян и мляко със ориз,
а друго хапна ли - загивам...
И да се жалвам, няма смисъл.
Ще взема пък да се покая...
Дано със този аскетизъм
откупя мястото си в Рая...
Сега на пост и на молитва
залагам на духовната храна.
Това ще бъде личният ми принос
за мощния напредък на света!
09.02.2012.
© Сиси Всички права запазени