6.07.2011 г., 23:08 ч.

Кое е моето пристанище? 

  Поезия
685 0 0

Кое е моето пристанище?
Къде гнездо и аз да свия?
Ето, отново търся, губя се и
бавно за любовта умирам...
Луната, плачейки с мен, приятелско
рамо ми подава и аз плахо със
запалка спомените един след друг
изгарям...

© Ноно Якимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??