8.09.2009 г., 16:10 ч.

Кое е момичето...? 

  Поезия » Друга
699 0 0

Кое е момичето...?

 

Седя сама на брега на морето,

а до вчера се забавлявах с приятели...

Загубих себе си,

вече не съм тази, която бях.

Не е правилно да се случва,

трябва да разбера коя съм....

Това не е реално...

 

Кое е момичето, което живее моя живот?!

Къде загубих всичко, което ме правеше щастлива?

Защо позволих да забравя коя съм...?

Сега не знам къде съм, защо съм тук...?

Продължавам да се лутам...

 

Не знам защо не мога да открия себе си...

Кое е момичето, което превзе света ми...?

Какво да сторя, за да си върна живота...?

Вече не различавам съня от реалността...

Не е правилно да се случва...!

Трябва да разбера коя съм...!

Това не може да продължава...!

 

Кое е момичето и от къде е?

Защо живее моя живот...?

Къде сбърках? Не мога да открия светлината...

Къде са отговорите на многото въпроси...?

Това не е реално, не е правилно...

 

Продължавам да търся себе си...

Не знам защо, не разбирам как се промених...

Няма как времето да върна...

Истината е, че не съжалявам за това, което бях...

Няма начин да бъда същата...

Какво да сторя да си върна живота...?

Моят живот...

 

Това няма да продължава така, не може...

Искам си приятелите и всичко мое...

Искам чувствата си обратно...

Не! Не съжалявам за онова, което бях!

Искам си моят свят...!

 

Защо е толкова трудно...?

 

© Ралица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??