Крия се зад сигурни жестове,
когато искам от погледи пронизващи да се изплъзна,
усмивката ми служи за стена,
когато изпод ръкавите ми истината напира да излезе…
Но факт е - Аз и моята Женственост се помирихме…
Лято е, а мъжете голи до кръста, кръстосали крака и
Жените, които дъвчат тютюн
объркват ме,
побъркват ме,
кога ще престана да се въртя около себе си?
Кога?
© Питър Хайнрих Всички права запазени