3.01.2009 г., 16:10 ч.

Когато 

  Поезия » Любовна
740 0 15

Когато ръцете ти говорят без думи,
когато очите ти ме галят разпуснато,
когато ми даваш от твоя огън -
нима е нужно да искам повече?
Когато  гласът ти трепти неволно,
когато копнея те с всяка фибра,
когато отпивам вкуса ти греховен -
нима е нужно да искам повече?
Когато устните ти подклаждат магия,
когато страстта ти разпалва огън,
когато вселената завърта се диво -
нима е нужно да искам повече?
Когато съм твоя желана богиня,
когато в едно се сливаме с тебе,
когато мечтите ни пак се преплитат -
нима е нужно да искам повече?

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??