Jan 3, 2009, 4:10 PM

Когато 

  Poetry » Love
742 0 15

Когато ръцете ти говорят без думи,
когато очите ти ме галят разпуснато,
когато ми даваш от твоя огън -
нима е нужно да искам повече?
Когато  гласът ти трепти неволно,
когато копнея те с всяка фибра,
когато отпивам вкуса ти греховен -
нима е нужно да искам повече?
Когато устните ти подклаждат магия,
когато страстта ти разпалва огън,
когато вселената завърта се диво -
нима е нужно да искам повече?
Когато съм твоя желана богиня,
когато в едно се сливаме с тебе,
когато мечтите ни пак се преплитат -
нима е нужно да искам повече?

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??