11.07.2010 г., 8:44 ч.

Когато... 

  Поезия » Любовна
550 0 0

Когато усетя твоето ухание,
аз озъртам се предвидливо,
когато се сблъскам с твоето страдание,
аз успокоявам те грижливо.

Когато те погледна,
аз виждам дълбоката близост,
когато те прегърна,
аз усещам безкрайна нежност.

Когато видя твоята усмивка,
луната заслепява моите очи,
когато протегнеш ръка,
докосвам я с насълзени очи.

Когато прекарам ръка по твоето телце,
топла вълна ме облива изцяло,
когато целувам твоето личице,
нежни милувки обгръщат моето тяло.

Когато пътувам през полята,
всичко се превръща в сън (защото идвам при теб),
когато погледна земята,
аз искам да остана навън (защото се разхождам с теб).

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??