14.12.2009 г., 10:56 ч.

Когато... 

  Поезия » Любовна
609 1 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Когато цигареният дим ти загорчи

и пари във очите,                                

когато тъгата пак те приюти                     

и като охлюви пълзят ти дните,

разкъсай обръча от самота

и разпилей безвремието със светкавица,

да видиш светлината на деня,

звезди... сияние... и Любовта.

 

.

© МАРИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??