23.04.2019 г., 22:50 ч.

Когато... 

  Поезия » Свободен стих
660 3 3

Когато си в борова гора, а не усещаш 

присъствието на Бог,

когато астралния ти близнак се губи

някъде из лабиринтите

на космоса,

когато мечтите ти се превръщат

от герои в жертви,

когато мъжът с розовата вратовръзка

не те обича, а обсебва,

тогава издухай, избутай,

смачкай страданието, вкарай в душата си

въздух с органичен произход,

филтрирай сърцето си,

направи си огън от камък,

вода от пустиня, любов от омраза,

усмивка от сълза,

поезия от проза, среща от раздяла.

И изпий една чаша 

бургундско шардоне. За звук,

за цвят, за живот.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??