11.06.2019 г., 22:57 ч.

Когато 

  Поезия
936 2 4

Когато говоря с Бог,

Космосът влиза в мен -

тялото ме напуска.   

 

1994

© Милена Николова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1450 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??