28.06.2019 г., 10:22 ч.

Когато 

  Поезия » Любовна
416 1 2

Когато слънцето залязва

и мрак прегърне моя свят,

тогава вярата угасва

и аз сама оставам пак.

 

Любов ще свети в чуждия прозорец,

а в мен душата ще крещи:

"Не виждаш ли, че те обичам?

Не виждаш ли, че пак сгреши?"

 

И непризната любовта ми

във мене дълго ще боли.

Докато си отивам бавно,

щастлив дано да бъдеш ти!

 

12.11.2004г.

Марина Йорданова

© Марина Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??