22.10.2006 г., 20:02 ч.

Когато! 

  Поезия
760 0 3

Когато искам да рисувам, искам да рисувам теб!
Когато искам да вървя, искам ти да си Пътят!
Когато искам да дишам, искам ти да си Въздухът!
Когато искам да пия, искам ти да си Водата!
Когато искам да се смея, искам ти да си Смехът!
Когато искам да плача искам да ти да си Сълзата!
Когато искам да заспя, искам ти да си Залезът!
Когато искам да сънувам, искам ти да си Сънят!
Когато искам да се събудя, искам ти да си Изгревът!
Когато искам да горя, искам ти да си Огънят!
Когато искам да замръзвам, искам ти да си Студът!
Когато искам да обичам, искам ти да си Любовта!
Когато искам да мразя, искам ти да си Омразата!
Когато искам да се отровя, искам ти да си Смъртта!
Когато искам да живея, искам ти да си Живота!
Когато искам точно теб, искам и ти да искаш мен така!
Знам, че искам прекалено много, но ако ти  си всичко това изброено съвсем семпло, ако си готов да го търсиш за мен и да ми го даваш, то Любовта съществува, за да бъде вечна!

 

 

 

 

© Слава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Присъединявам се към мнението на Чар!
    Имаш хубави лирични идеи, но потърси им по-подходящ изказ. Успех
  • Може още дълго да "когатостваш", но не това е начина по който!
    Опитай да кажеш хубавите си мисли и идеи като текст за музика, може това да помогне!
    Поздрав!
  • Силни чувства Така е когато обичаш! Постарай се малко и ще стане хубав стих, а от мен поздрави
Предложения
: ??:??