2.08.2012 г., 21:14 ч.

Когато... 

  Поезия » Любовна
1158 1 31

 

 

 

… в любовта ти... >>>

 

 

Когато вечерта в зениците ми слиза

и залезът избухва в милиард звезди,

когато пак морето се сбогува с бриза

и със въздишка ляга в стихнали вълни,

когато звездопадите отново шият

продупченото ми разнищено небе,

а тишината жадно мислите ми пие

и неизказаност сподавено краде,

 

тогава съм стаена в любовта ти нежност

и цялата съм обич. 

И съм доброта.

Тогава ставам бяла светлина, нетленност.

И ничия съм. 

И всемирна. 

И съм Аз.

 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??