19.09.2010 г., 21:34 ч.

Kогато болката е истинска и не сънуваш... 

  Поезия
702 0 8

Притисната от две прегръдки самота,
в сърцето ми мистериите се пробуждат;
отварят бездни, по-грамадни от света,
а в битието милосърдието не струва...

Притисната от две секунди тишина,
тихичко бодежите в душата ми нахлуват
и жално питат как се диша през нощта,
когато болката е истинска и не сънуваш...

© Цвет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??