Когато чайките запеят,
а слънцето щастливо заблести.
Очи притварям, спомените оживеят
с дъха на морските вълни.
Какъв концерт небесен!
Ах, колко хубаво звучи!
Какво е чудо, колко съм унесен!
Как ума опияни!
Когато слушам тази песен
на птиците със сребърни пера,
аз искам всеки да усети
радостта от малките неща.
© Владимир Всички права запазени
С уважение.