29.03.2013 г., 19:44 ч.

Когато черешовият цвят разцъфне 

  Поезия » Любовна
493 0 0

В ранната зора тих глас ти шепне

и когато ти обръщаш лице най-сетне,

неговата усмивка озарява твоя ден

от човешка мъка и нещастие лишен...

 

Черешовият цвят е разцъфнал покрай вас,

а ти слушаш неговия ритмичен глас 

и мечтаеш за бурното море

и за спокойното пухкаво синьо небе,

и как изпаднала в транс от любов

се наслаждаваш на съдбата си, твоя благослов!

 

На лицето ти сладка усмивка изгрява

и в сините му очи се отразява,

и така потънала в познатата, топла прегръдка,

ти запечатваш този миг с целувка...

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??