24.09.2011 г., 11:12 ч.

Когато дойде часът 

  Поезия
673 0 3



Когато дойде часът

да заплачеш като малко дете

и мечтите останат самотни,

всички пътища  са наникъде,

останал е с теб само вятърът.

Нощта те покрива със черно  

и трепериш над капки любов…  

Когато светът ти е пустош

и се давиш от глътки мълчание.

Когато погребваш сърцето си,

а кръвта ти напира неистово

да удави последните думи..

Мисълта ти е кораб,

плаващ към дъното 

над разбити илюзии.

 

 

 

 

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??