24.10.2017 г., 12:50 ч.

Когато идваш във съня ми... 

  Поезия » Любовна, Еротична
977 15 8


Не, не идва сънят ми във нощите
аз крещя, но безгласно и вяло
и дъжда във очите ми още 
от тъга ще вали, че те няма.
Ще е тъжно. Самотно и пусто.
Като есен. С мъгла се завивам
и броя неугасващи чувства,
но уви. Аз пак не заспивам.
Ти ще дойдеш. Някъде там
и ще светнеш тъй, че да видя
как във мрака, без капчица свян
ме целуваш. Възбудена. Дива.
Ще ми липсваш. Отново. До болка.
Със любов те изгарям по изгрев.
Да те топли, че нощем си гола
а не искам към мен да изстиваш.
И Луната отива си, бледа
слънчев лъч ти изпраща обичане
под клепачите, тъй уморени
още гледам как те събличах...

 

Danny Diester
24.10.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??