7.01.2020 г., 6:37 ч.

Когато Истината ни докосне 

  Поезия
515 2 3

Когато Истината ни докосне

в Полусъня,

а жадни спомени сънуват, че отпиват

от новата Мечта

жива вода...

Когато Истината ни погали

със пъстрите лъчи на утринта

и изгревът на Миналото пали

сиянието

на мига...

Когато Истината ни целуне

с топлите устни на сбъднатостта-

там някъде се раждаме отново

до огледалото

на вечността...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??