19.02.2015 г., 22:49 ч.

Когато краят е начало... 

  Поезия
535 0 1

Когато края е начало...

Там, на края на света ме чакай,

там ще дойда тихо и сама,

очите да целуна нежно в мрака...

там... на края на света...

Там във моя стих ме чакай,

там ще съм за тебе пристан тих,

със вятъра аз нежно ще те галя,

там... пак там... във моя стих...

Там, във своя сън ме чакай,

там ще бъда с теб във вечността...

Защото те обичам до безкрая...

там... на края на света...!!!

 

Зареница 18.02.2015 г.

© Диана Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??