3.02.2017 г., 8:59 ч.

Когато лебед умира в нощта... 

  Поезия
530 7 8

Последната ù стъпка

се окъпа в

кръв

 

пречупи се

от

необичане...

 

И стана

за времето

стръв,

 

стана

напразно

отричане.

 

Когато лебед

умира

в нощта -

 

и небето

се покрива

с мълчание.

 

И някъде

се ражда

сълза,

 

и някъде

е

отчаяние.

 

Белотата

може

да боли,

 

когато е

на тънки

талази.

 

За балерината

сега

се моли,

 

тя не иска

скъпи

елмази...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??