22.10.2008 г., 18:28 ч.

''Koгато любовта я няма'' 

  Поезия » Любовна
746 0 1

''Когато любовта я няма''

 

Тръгвай си от мен,

с тебе бях като в плен.

Бягай и не се обръщай

и с твойта страст не ме обгръщай.

Върви си ти от моето сърце

и не ме докосвай с парещи ръце.

 

Мислех, че си моят лек,

но бил си ти най-нещастният човек.

Защо разбирам чак сега

какво за теб е любовта?

Ах, каква глупачка сам била,

за да искам твоята душа.

 

Но сбогом казвам ти сега,

със сърце разбито от тъга.

Минало си ти за мен

и не искам да виждам нито ден!

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Но сбогом казвам ти сега,
    със сърце разбито от тъга."
    исками се и аз да можех да кажа сбогом...поздравления,че ти си успяла да го направиш...Продължавай напред!
Предложения
: ??:??