Когато не паля звезди,
се свивам тихо в нечий ъгъл.
Душата ми отдавна прегоря
в безсмислена борба
с измислени герои.
Не че не опитах да съм птица.
Не че не опитах да обичам.
Не ми е писано с криле да сричам.
Не ми е писано да съм небе...
Когато не паля звезди,
се свивам тихо в нечий ъгъл
и плача, плача, плача...
© Полина Всички права запазени