22.06.2008 г., 23:06 ч.

Когато очите ми... 

  Поезия
743 0 13

Когато

очите ми станат много зелени,

все нещо се случва:

Срещам "стара любов"

(защо ли пък стара?)

Вечеря.

Поръчваме вино и... дъжд.

Говорим за птици среднощни,

как в момента сътворяваме спомен

и как чакаме "Плеядите"все още...

А после...

После слушаме тишината.

Оглушала проглеждам кафяво...

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??