6.12.2007 г., 11:13 ч.

Когато пристигнеш... 

  Поезия
424 0 5

Когато пристигнеш ще знаеш,

че искал си там да отидеш.

Душата ти няма да свари

да се разпуска безгрижна.

Когато пристигнеш, ще гледаш

различно околните фигури,

до минималност прозаични,

ще ги подминаваш сигурно.

Когато пристигнеш ще имаш

вариететно познание -

насищане няма да стига

мъжкото ти ухание.

Когато пристигнеш, забравил

за мен, деликатно присъствала

около твоя огън запален,

където топяха се чувствата.

Когато пристигнеш, не карай

съня си безхлебен да търси

дома ми, за да го нахраня,

защото угощението свърши...

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??