10.05.2024 г., 2:51 ч.  

Когато пролетта възражда 

  Поезия
75 1 3

 

      на поета Тенко Тенев 

 

И все си мисля,че ние с тебе

живеем, за да се намерим

под тракийско светло поднебие

и да опазим общото доверие.

Няма да те заблуждавам:

защото всичко тогава е без смисъл. 

Онова което в теб и мен остава, 

отдавна в стих съм го написал!

 

 

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??