1.07.2017 г., 12:39 ч.

Когато рухваш 

  Поезия » Свободен стих, Друга
254 0 0

Когато рухваш,
повечето виждат
само грохота 
на падението,
но само един чува
въздишката
на облекчение.

 

Той е причината
и лечението.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??