Днес, когато само с лъчи те целувам
и знаеш, че ще те чакам дори и век,
погледни край себе си и тихо кажи
имаш ли от мен по-скъп и любим човек.
Аз си оставам твоят безстрашен рицар,
също велик, популярен, любовен хит.
Нашата любов ще пребъде навеки
и никога няма да се превърне в мит.
Заради чудните и нежни усмивки,
заради черните ти очи бих умрял.
Заради наситените ни дни с вечност,
вечно млад хилядолетия бих живял.
© Васил Георгиев Всички права запазени