Oct 20, 2012, 12:23 AM

Когато само с лъчи те целувам 

  Poetry » Love
854 0 1

Днес, когато само с лъчи те целувам

и знаеш, че ще те чакам дори и век,

погледни край себе си и тихо кажи

имаш ли от мен по-скъп и любим човек.

 

Аз си оставам твоят безстрашен рицар,

също велик, популярен, любовен хит.

Нашата любов ще пребъде навеки

и никога няма да се превърне в мит.

 

Заради чудните и нежни усмивки,

заради черните ти очи бих умрял.

Заради наситените ни дни с вечност,

вечно млад хилядолетия бих живял.

 

 

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??