27.12.2012 г., 0:13 ч.

Когато се обичате... 

  Поезия » Любовна
775 0 2

Като за сватба не е ден, студено е.
Но има ли значение студа?
Когато в  двама души отредено е
 да  се подпишат под една съдба.

Като за   вашта обич  ден е, време е.
Да  изкрещите пред света,

че няма  спънка, сивост, бреме,
за  да  сте заедно сега.

Поискайте от себе си, от другия
 да  стане   стимулът за  вяра.

Доверието не го погубвайте,
защото с него изневяра,

лоши думи, дни на сълзи,
нощи безнебесни и опасни
ще пометат прекрасното у вас.
Ще станете един за друг неясни.

Допълвайте се, заедно  мечтайте.

 Преплетени с ръце... И  се наричайте
така, че всеки ден да знаете
колко силни сте, когато се обичате! 


На Ива и Веско
15.12.2012г. 



 

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??