2.03.2006 г., 16:32 ч.

Когато се окажеш прав 

  Поезия
1069 0 2

Когато се окажеш прав


Когато се окажеш прав,
че някой е грешал...
Когато се окажеш прав,
а той се е изсмял...
Кажи му го в лицето ясно,
нека вече знай,
че в твоето сърце е мрачно
на пролет и през май.
Когато някой те е лъгал,
но без да разбере...
Когато глупаво е мислил,
че щастие ще ти даде...
Кажи му пак в лицето!
Кажи,че има любовта,
но в утрото далечно,
ще му омръзне таз игра!
И когато те погледне
със празен поглед той...
Кажи,че си му казал
и че вече не е твой!...
Защото ти си знаел,
че нищо във света,
не е тъй сложно
както любовта.

                                 
                                18.02.06г.

© Рени Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • тъкмо се чудих кой да намразя но за твое сведение няма нищо общо с чалгата,защото най вече слушам хаус....а си е савсем преживяно..поне ми се иска да ти е харесало..ако не здраве да е
  • Иска още работа,но е хубаво!
Предложения
: ??:??