Когато се влюбя
котка съм дива,
на огъня ставам сестра.
Пожарът в очите ми
така ми отива,
със него запалвам сърца...
Когато се влюбя
съм хищна пантера,
безмилостно тръгвам на лов.
Да бягаш от мене
е просто излишно,
та аз съм готова за скок?!
Когато се влюбя
горя като огън,
но после пепел остава...
Аз влюбих се в тебе,
а ти се уплаши,
че стана ми жал
да те хвана...
© Nina Toshich Всички права запазени