30.10.2007 г., 0:02 ч.

Когато си отиде любовта 

  Поезия » Любовна
800 0 8

Когато си отиде любовта

 

Когато си отиде любовта,

сърцето разкъсва се от болка,

скършени са любовните крила,

оставаш слаб и в самота.

 

И няма никакъв живец в теб,

стоиш зад някой тъмен ъгъл,

тихичко скърбиш за любовта,

проклинайки колко си се лъгал.

 

Когато си отиде любовта,

спомените почват да нахлуват,

упрекваш се за своята вина,

в замяна сълзи си поръчваш.

 

Още тлее в теб една искрица,

мъчително пламъчето гори,

малка, неумираща свещица

бавно гасне, не ще да изгори!

 

Когато си отиде любовта,

отчаян си, страдаш и кървиш

и няма нито слънце, ден... луна.

Само мъка и болиш... и болиш.

© Нина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??