7.10.2006 г., 23:12 ч.

Когато си отивам 

  Поезия
627 0 7
Аз ще застана на брега на времето,
ще се обърна - бяла и спокойна.
И ще премина тихо във безвремието,
без стон, без болка и без спомен,
понесла в себе си и птици и морета,
земи, слънца и сини небеса...
Ще премина тихо във безвремието,
затворила във шепи тишина
и обич зад решетките на пръстите...
Очите ми, събрали светлина,
ще я превърнат във искри и ще я пръснат,
за да ме носи всекиго от вас
у себе си...
А на брега на времето
ще се обърна - бяла и спокойна.
И ще премина чиста във безвремието,
за да се родя отново -
истинската аз.
И нов живот от всичко да създам.

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??