19.02.2009 г., 7:02 ч.

Когато си отиваш 

  Поезия
797 0 3
Когато те изгубвам,
умирам.
Когато те почувствам,
фантазирам.
Когато те измисля,
те обичам.
Когато влизам в тебе,
ти се вричам.
Когато ме намразиш,
те презирам.
Когато ми прощаваш,
те изпивам.
Когато ме приемеш,
празнувам.
Когато ме отхвърлиш, 
те жадувам.
Когато заживееш в мен,
съдба съм твоя.
Когато те отхвърля,
съм неволя.
Когато преживявам те...
Икона моя...
Тогава истински живея...

© Христофор Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??