20.12.2007 г., 22:58 ч.

когато свещта догори 

  Поезия » Любовна
973 0 1

Тази вечер е наша и последна е тя,

обеднели, мечтите помнят само тъга.

Паля свещ в тъмнината, само тя ни дели

и във пламъка чезнат всички минали дни...

А когато свещта догори

и потънем във мрак,

няма вече да търсим

онзи трепет и страст.

Всеки в своите мисли

ще се лута в мечти...

И за миг ще останем

неизбежно сами.

Търсим думи в ума си... Колко трудно е днес!

Сякаш сме непознати, всеки с друг интерес...

Зная, че е напразно! Знаех го и преди!

Подарих за последно шанс на нашите души...

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??