10.06.2007 г., 9:27 ч.

Когато свърша всичките си грехове 

  Поезия
961 0 20
Когато свърша всичките си грехове,
(които са по принцип безконечни)
ще се огледам в свойте светове...
Дано да съм си подарил човечност!

Когато свърша всичките си извинения,
(които са безкрайни като инфантилност)
ще се потърся в алкохолните си бдения...
Дано да съм си назначил сервилност!

Когато свърша всичко и със всеки,
( преди да се изтискам сам до край)
ще се напусна тихо и навеки...
"Човек" съм! И в поклоните съм "най"!

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??