Jun 10, 2007, 9:27 AM

Когато свърша всичките си грехове 

  Poetry
1018 0 20
Когато свърша всичките си грехове,
(които са по принцип безконечни)
ще се огледам в свойте светове...
Дано да съм си подарил човечност!

Когато свърша всичките си извинения,
(които са безкрайни като инфантилност)
ще се потърся в алкохолните си бдения...
Дано да съм си назначил сервилност!

Когато свърша всичко и със всеки,
( преди да се изтискам сам до край)
ще се напусна тихо и навеки...
"Човек" съм! И в поклоните съм "най"!

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??