17.08.2006 г., 11:23 ч.

Когато те има 

  Поезия
784 0 6
Ти си до мен и съм жива,
разцъфнала роза от храст,
поточе планинско игриво,
звездицата нощем над нас.

Докосваш ме - нежна усмивка,
дъгата от пролетен дъжд
сияние пъстро изсипва
и слънцето - първия лъч.

Прегръщаш ме, цяла ме палиш.
Ти си залез след знойния ден,
тих вятър - погалваш ме
с топлият дъх на бадем.

Поглеждаш ме, нямо говори
синьо, дълбоко море,
палаво вълните спорят,
болка от страсти плете.

Когато те има съм жива,
бисерна малка сълза,
когато те има красиво е
всичко на тази земя!

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??