25.04.2012 г., 18:11 ч.  

Когато те няма 

  Поезия » Друга
2307 0 16


Когато те няма...
Вали тишината във мен,
като пролетен цвят.
И те виждам в забавен каданс.
Влюбена в синьото птица.
Откривам те в думи неказани.
Намирам те в стих,
с обич написан за мен.
В нежност сподавена,
побрала цяла вселена
в една единствена капка.
Пролетен дъжд,
навалял върху моите мигли.
Пътека от нежност е дъгата,
помежду ни изгряла.
Целувка ти пращам по нея
с огънче синьо в сърцето.
Виждам те и когато те няма.
Свят мой... обич моя!
Сгушена в мен капчица дъжд.

 

 

© Тасо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??