3.08.2018 г., 10:58 ч.

Когато те погледна 

  Поезия
2622 1 0

Когато те погледна, 

пак в мен нещо трепна, 

какво ли е? Не зная,

с теб съм сякаш в рая.

До полуда те обичам, 

аз не спирам да се вричам. 

Смисъла в живота ти си, 

без теб, светът ми празен е, личи си. 

Дори в мъка и печал, 

моят път теб си е избрал, 

да си си само мой, 

където и да тръгваш, стой!

Не ме оставяй ти сама, 

ти си моята съдба. 

Аз без теб не мога, 

ти лекуваш всяка моя болка! 

Огъня в кръвта ми, 

и звездите в съня ми. 

За теб аз копнея, 

и нежна песен ще запея. 

Всяка грешка ще прощавам, 

по тебе полудявам. 

Моето момче, моята мечта, 

без теб, празен е деня. 

Всяка нощ и всеки ден, 

подарък е за мен. 

Щом силно те прегърна, 

никога не искам да си тръгна. 

Всяка крачка с теб, 

сякаш стъпваме по мед. 

Твоите целувки ме разтапят, 

от мен няма по-щастлива  на земята. 

Моята опора вечна, 

прохладата в нощ гореща. 

© Kristin Kostova Всички права запазени

Стихотворение за истинската любов. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??