15.01.2006 г., 12:13 ч.

Когато теб те нямаше 

  Поезия
792 0 2

Когато теб те нямаше,така минаваха ми дните в очакване на любовта и все по-празни бяха ми мечтите и все по-тъмен виждаше ми се света.И все едно,че в улица безкарайно тъмна се лутах аз сама и вече бях изгубила надежда,че ще видя светлина.Когато ти заблестя във формата на светлина и със скорост по-бърза от звука се затичах аз към теб.Сега до мен си ти и живота ми се промени,моля те завинаги до мене остани.

 


© Галина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??